ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Bolt adatok: Ferenc körút 27. Telefon: 20/4281186 Nyitva: H-Cs: 11-19; P: 11-17; Szo: 10-14 Email: info@compaya.hu

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Kolosszus Arena

A Reiner Knizia nevével fémjelzett Colossal Arena az Avalon Hill által kiadott klasszikus, Titan: The Arena, újranyomott változata. A Colossal Arena gyönyörű új képeivel, valamint 4 teljesen új teremtményével - melyek az eredeti verzióban nem szerepeltek - egy új és különleges játékélményt nyújtó társasjáték. A gladiátori hangulatot az arénában nyolc, egymással küzdő szörny biztosítja, mialatt tébolyodott spekulánsok életüket is kockáztatva vetik közéjük magukat, hogy egy-egy kedvencüket győzelemre juttassák. A játékosok folyamatosan téteket tesznek azon mesebeli teremtményekre, akik szerintük diadalmaskodhatnak a küzdelem végén. De vigyázat! Minden egyes kreatúra különféle képzettségekkel és képességekkel rendelkezik, és a játékosoknak okosan kell ügyeskedniük spekuláns kártyáikkal és tétjeikkel, hogy győzelemre vezessék kedvenceiket. Az izgalom egyre fokozódik, hisz minden egyes körben kiesik egy szörny. Vajon sikerül a kedvencednek győzedelmeskednie? Vagy bajnokod idő elött kiesik a játszmából és így a tétjeidnek is bottal ütheted a nyomát? Tedd próbára magad és bajnokod és minden kiderül!

Ancient world
 

Típus:

Civilizáció
Fantázia
Ókori
Társasjáték

Játékmechanizmus:

Kártya-húzás
Kockavetés
Kollekció összeállítás
Munkás-lehelyezés

Játékosok száma:

2 - 4

Játékidő:

60 perc

Kiadó:

Restposten

Ajánlott korosztály:

10+

Nyelvfüggőség:

Feliratok nyelvfüggőek, a játékhoz nem szükséges nyelvtudás

Angol verzió ára:

17460 Ft Megrendelésre!Rendelésre

Részletek a BoardGameGeek oldalán


db

Vissza a játéklistához


Egy rég elfeledett Ősi világban, hatalmas titánok tartják rettegésben az ott lakókat, az öt törzset, mely már századok óta menekül az Óriások elől. De most minden megváltozik. Az egyre növekvő városállamok összefogtak, hogy véget vessenek a terrornak és békésebbé tegyék az egész világot mindenki számára. Mindegyik városállam azon verseng, hogy magához csábítsa a törzseket, hogy egyesítsék erőiket és legyőzzék a titánokat egyszer és mindenkorra.

Az Ancient World-ben a játékosok azon vetélkednek, hogy a legnagyobb és legbefolyásosabb városállamot alkossák meg és az ott élők, a kincsek és a hadsereg bölcs felhasználásával legyőzzék a titánokat.
A résztvevők körönként városlakókat küldenek ki különleges feladatok elvégzésére, vagy katonai kártyákat használva megtámadják az óriásokat. Az egyik speciális feladat, amit egy városlakó kijátszhat, az a Birodalom építő kártya, mely mégtöbb embert, pénzt és képességeket adhat a városnak.

A városállam befolyását a világon a törzsek zászlóival jelölik és hogy abból mennyi van a táblán. Minden birodalom kártyán fel van tüntetve egy vagy több Törzs zászló, amik számát a titánok legyőzésével is lehet gyarapítani.

A játékosok győzelmi pontokat kapnak a Törzs zászlókért, és aki hat kör után a legtöbb győzelmi ponttal rendelkezik, az a győztes.

www.compaya.hu - A tárhelyet a WSB.HU tárhelyszolgáltató biztosítja.

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©

BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Virágoskert


Királyi áru!