ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Bolt adatok: Ferenc körút 27. Telefon: 20/4281186 Nyitva: H-Cs: 11-19; P: 11-17; Szo: 10-14 Email: info@compaya.hu

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Kolosszus Arena

A Reiner Knizia nevével fémjelzett Colossal Arena az Avalon Hill által kiadott klasszikus, Titan: The Arena, újranyomott változata. A Colossal Arena gyönyörű új képeivel, valamint 4 teljesen új teremtményével - melyek az eredeti verzióban nem szerepeltek - egy új és különleges játékélményt nyújtó társasjáték. A gladiátori hangulatot az arénában nyolc, egymással küzdő szörny biztosítja, mialatt tébolyodott spekulánsok életüket is kockáztatva vetik közéjük magukat, hogy egy-egy kedvencüket győzelemre juttassák. A játékosok folyamatosan téteket tesznek azon mesebeli teremtményekre, akik szerintük diadalmaskodhatnak a küzdelem végén. De vigyázat! Minden egyes kreatúra különféle képzettségekkel és képességekkel rendelkezik, és a játékosoknak okosan kell ügyeskedniük spekuláns kártyáikkal és tétjeikkel, hogy győzelemre vezessék kedvenceiket. Az izgalom egyre fokozódik, hisz minden egyes körben kiesik egy szörny. Vajon sikerül a kedvencednek győzedelmeskednie? Vagy bajnokod idő előtt kiesik a játszmából és így a tétjeidnek is bottal ütheted a nyomát? Tedd próbára magad és bajnokod és minden kiderül!

Gophers Maze - Hörcsög az útvesztőben
 

Típus:

Útvesztő
Állatos
Gyerekjáték
Társasjáték
Készségfejlesztő játékok

Játékmechanizmus:

Kockavetés
Kollekció összeállítás

Játékosok száma:

2 - 5

Kiadó:

Curiocity

Ajánlott korosztály:

5+

Magyar verzió ára:

6390 Ft Raktárról!RaktáronUtolsó


db

Vissza a játéklistához


A hörcsögök épp most ébredtek fel hosszú téli álmukból és nagyon éhesek. Itt az ideje, hogy megkeressék az elraktározott élelmet a hosszú és kanyargós járatokban. A hosszú labirintus hat szintjét rejtett átjárók kötik össze, de a hörcsögök sajnos elfelejtették, hová raktározták el a gabonát és a többi élelmet. Csak a legagyafúrtabb hörcsög képes megtalálni a készleteket!

A játék során a játékosoknak a lehető legtöbb élelmet kell összegyűjteniük (makkot, bogyókat, gabonát). A legtöbb eleséget begyűjtő játékos nyer.

A játékosok a hatszintű labirintusban közlekednek, és a dobókockán látható számok alapján lépnek ill. ha átjáróhoz érkeznek, ez alapján kerülnek a labirintus különböző szintjeire.

Ha olyan mezőre érkeznek, ahol elemózsia található, a kezükben lévő kártyák segítségével gyűjthetik be, amennyiben:

a kártyán látható elemózsia és annak száma megegyezik a mezőben láthatóéval (pl. a mezőben 9 makk látható, a kártyán pedig szintén 9 makk szerepel)
két vagy több kártyán ugyanaz az elemózsia látható és összegük megegyezik a mezőben látható értékkel (pl. a mezőben 11 gabona látható, a játékos pedig le tud rakni egy 5-ös és egy 6-os gabona kártyát)
két vagy több kártyán ugyanaz az elemózsia látható és különbségük megegyezik a mezőben látható értékkel (pl. a mezőben 8 eper látható, a játékos pedig le tud rakni egy 12-es és egy 4-os eper kártyát, mivel 12-4=8)

A játék izgalmait speciális mezők és varázskártyák fokozzák, a nehézségi fokozat pedig a játékosok tudásszintje alapján tetszőlegesen változtatható.
A Gophers Maze - Hörcsög az útvesztőben vásárlói a következő játékokat választották még:

Fedőnevek négyszemközt

Fedőnevek négyszemközt
Codenames: Duet

www.compaya.hu - A tárhelyet a WSB.HU tárhelyszolgáltató biztosítja.

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©

BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Kosár

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Kuruzslók Quedlinburgban

Virágoskert