ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Bolt adatok: Ferenc körút 27. Telefon: 20/4281186 Nyitva: H-Cs: 11-19; P: 11-17; Szo: 10-14 Email: info@compaya.hu

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Kolosszus Arena

A Reiner Knizia nevével fémjelzett Colossal Arena az Avalon Hill által kiadott klasszikus, Titan: The Arena, újranyomott változata. A Colossal Arena gyönyörű új képeivel, valamint 4 teljesen új teremtményével - melyek az eredeti verzióban nem szerepeltek - egy új és különleges játékélményt nyújtó társasjáték. A gladiátori hangulatot az arénában nyolc, egymással küzdő szörny biztosítja, mialatt tébolyodott spekulánsok életüket is kockáztatva vetik közéjük magukat, hogy egy-egy kedvencüket győzelemre juttassák. A játékosok folyamatosan téteket tesznek azon mesebeli teremtményekre, akik szerintük diadalmaskodhatnak a küzdelem végén. De vigyázat! Minden egyes kreatúra különféle képzettségekkel és képességekkel rendelkezik, és a játékosoknak okosan kell ügyeskedniük spekuláns kártyáikkal és tétjeikkel, hogy győzelemre vezessék kedvenceiket. Az izgalom egyre fokozódik, hisz minden egyes körben kiesik egy szörny. Vajon sikerül a kedvencednek győzedelmeskednie? Vagy bajnokod idő előtt kiesik a játszmából és így a tétjeidnek is bottal ütheted a nyomát? Tedd próbára magad és bajnokod és minden kiderül!

Viktoriánus lángelmék
 

Típus:

Kémkedés/Titkos Ügynök
Társasjáték

Játékmechanizmus:

Kapcsolatok
Különböző játékostulajdonságok
Munkás-lehelyezés

Játékosok száma:

2 - 4

Játékidő:

45 perc - 60 perc

Kiadó:

DeltaVision

Ajánlott korosztály:

14+

Magyar verzió ára:

16090 Ft Raktárról!RaktáronUtolsó


db

Vissza a játéklistához


A játék 2019-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában.

Sherlock Holmes halott! Így, hogy London legnagyobb nyomozó zsenije kikerült a képből, a bűnözők úgy döntöttek, hogy átveszik az irányítást London felett és terrorban tartják a lakosságot. Most éri meg igazán bűnözőnek lenni. Még szerencse, hogy te az vagy!

Ebben a munkás-lehelyezős játékban mindannyian a már említett bűnözők oldalán próbáljuk végbe vinni terveinket, és ezzel a legtöbb győzelmi pontot szerezni. Persze, ahogy a stratégiai játékokban ez lenni szokott, itt is több út vezet a győzelemhez: az ördögi gépezeted befejezése? A világ leghíresebb épületeinek ellopása? Küldetések teljesítése? Esetleg tudósok elrablása? Ez csak rajtad múlik.

A bűnöző zseniktől sem várhatjuk el azonban, hogy egyedül dolgozzanak (ezt már a Gru óta tudjuk). Itt csak unalmas ügynökeink vannak, de legalább dolgoznak. Minden ügynöknek van ráadásul speciális képessége, amivel a gonosz tervünket tudja segíteni.

A játék során felváltva helyezzük el az ügynökeinket az öt nagy európai város mezőinek egyikére lefordítva. Amint egy helyen három token összegyűlik, felfordítjuk és aktiváljuk őket. Ekkor minden egyes ügynök begyűjti nekünk az ott szerzett fontos nyersanyagokat és megpróbálja az egyedi képességét is használni. De vigyázni kell a szabotőrrel, akit ha valaki ideküldött, akkor bizony nem fogja az ügynökünk végrehajtani a különleges képességét.

A játék során felváltva helyezitek el az öt ügynök jelzötöket az öt cselekvési terület egyikére lefordítva. Amint egy helyen három token összegyűlik, felfordítjátok és aktiváljátok őket. Ekkor minden egyes ügynököt az adott akción kívül egyéni akciót végez.

Miről álmodik egy gonosz lángelme? Nyilván egy ördögi masináról, ami elhozza neki a világuralmat. Mindannyian már eljutottunk ennek a masinának az alaprajzáig, ezzel kezdjük a játékot, ami ad egy kezdeti képességet. De a befejezéséhez kellenek nyersanyagok, hogy valósággá váljon. Minden befejezett szekció további jutalmakkal kecsegtet,ami egy csodás aszimmetrikus stratégiai játékmenetet ad. Az ördögi gépezetünkben tarthatjuk fogva az elrabolt tudósokat is, akiket különleges akciók végrehajtására tudunk felhasználni.

Igaz, hogy a Titkosszolgálat csak gyenge pótléka a nagy Sherlock Holmes-nak, de azért próbálkoznak. Valahányszor egy ügynök megpróbál ellopni egy híres épületet, összehasonlítja az erejét a Titkosszolgálattal, ha az övé a magasabb már vitte is az épületet. De a jó bűnüldözők tanulnak a hibáikból és erősödnek.

Amikor egy gonosz lángelme befejezi a rettenetes gépét vagy a Titkosszolgálat végre felnő a feladathoz (az erejük eléri a legfelső szintet), a játék véget ér és a legtöbb győzelmi pontot gyűjtő lángelme nyer.

www.compaya.hu - A tárhelyet a WSB.HU tárhelyszolgáltató biztosítja.

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©

BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Kosár

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

2020 újdonságok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Kuruzslók Quedlinburgban

Kitchen Rush