ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Bolt adatok: Ferenc körút 27. Telefon: 20/4281186 Nyitva: H-Cs: 11-19; P: 11-17; Szo: 10-14 Email: info@compaya.hu

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Ticket to Ride

1900. október 2. - pontosan 28 évvel azután, hogy a különc Phileas Fogg 80 nap alatt utazta körbe a világot, csupán egy fogadás kedvéért - megnyervén ezzel a 20.000 fontos díjat. Most a század kezdetén ismét eljött az idő egy \"lehetetlen utazásra\". Néhány régi barát összegyült, hogy megemlékezzenek Fogg elképesztően kalandos és kétségtelenül jó hasznot hozó fogadásáról - és egy új, saját fogadást kössenek. A tét: 1 millió dollár, ami az első és egyetlen nyertesé. A cél, minél több amerika városba elutazni vasúton hét nap alatt. Az utazás azonnal elkezdődött... A Ticket to Ride egy izgalmas vasúti kaland, melyben a játékosok különböző jegyek segítségével próbálják meg összekötni és lefoglalni Észak Amerika vasútvonalait.

GeoBender Cube Design Surfer
 

Típus:

Készségfejlesztő játékok

Játékmechanizmus:

Egyéb

Játékosok száma:

1 - 0

Kiadó:

N/A

Ajánlott korosztály:

8+

Magyar verzió ára:

8990 Ft Raktárról!Raktáron


db

Vissza a játéklistához


A GeoBender Cube egy mágneses geometriai puzzle. Minden GeoBender Cube 12 mágneses piramisból áll, amelyek "csuklópántokkal" vannak összekötve. A csukló segítségével a GeoBender Cube átalakító a különböző alakzatok között. A mágnesek lehetővé teszik, hogy rögzítse ezeket az alakzatokat. Ezenkívül a mágnesesség miatt több GeoBender Cube kölcsönhatásba léphet egymással a nagyobb bonyolultságú geometriai alakzatok kialakítása érdekében.

Geometria: Mindegyik kocka 12 piramisból, 12 zsanérból és 36 neodímium mágnesből áll. Az egyes elemek szerkezeti rácsa nagyon jó, egyszerű és szép módon megmutatja a négyzetgyökű progressziót. A kocka átalakítása sokkal nehezebb lehet, mint amilyennek látszik. Több mint 70 lehetséges konfiguráció létezik, és néhányuk könnyebben elérhető, mint mások.

Az igazi varázslat akkor kezdődik, amikor 4 GeoBender Cubet összerakunk. A mágnesesség lehetővé teszi az egyes formák összeillesztését, és magasabb bonyolultságú és szépségű struktúrákat hoz létre.

Miért különleges? Mert, biztosítja néhány legérdekesebb játék jellemzőit. A Lego egymásra rakhatóságát, a mágneses anyagok mágneses tulajdonságait és a Rubik kocka összetett kihívását. Csakúgy, mint a Tangram művészi sokoldalúsága. Az egyszerűség és a bonyolultság, valamint az individualitás és a kollektivizmus ötvözése.

www.compaya.hu - A tárhelyet a WSB.HU tárhelyszolgáltató biztosítja.

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©

BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Kosár

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Kuruzslók Quedlinburgban

Virágoskert