ComPaYa Társasjáték webbolt
FŐOLDAL BOLT JÁTÉKOK ÚTMUTATÓ HOGYAN VÁLASSZUNK? TÖRZSVÁSÁRLÓ KERESÉS LINKEK KAPCSOLAT KERESKEDŐKNEK ÁLLÁS

Bolt adatok: Ferenc körút 27. Telefon: 20/4281186 Nyitva: H-Cs: 11-19; P: 11-17; Szo: 10-14 Email: info@compaya.hu

Keresés névtöredék alapján


Csak raktáron:


Részletes keresés itt>>

 

Kosár

Üres!

Kolosszus Arena

A Reiner Knizia nevével fémjelzett Colossal Arena az Avalon Hill által kiadott klasszikus, Titan: The Arena, újranyomott változata. A Colossal Arena gyönyörű új képeivel, valamint 4 teljesen új teremtményével - melyek az eredeti verzióban nem szerepeltek - egy új és különleges játékélményt nyújtó társasjáték. A gladiátori hangulatot az arénában nyolc, egymással küzdő szörny biztosítja, mialatt tébolyodott spekulánsok életüket is kockáztatva vetik közéjük magukat, hogy egy-egy kedvencüket győzelemre juttassák. A játékosok folyamatosan téteket tesznek azon mesebeli teremtményekre, akik szerintük diadalmaskodhatnak a küzdelem végén. De vigyázat! Minden egyes kreatúra különféle képzettségekkel és képességekkel rendelkezik, és a játékosoknak okosan kell ügyeskedniük spekuláns kártyáikkal és tétjeikkel, hogy győzelemre vezessék kedvenceiket. Az izgalom egyre fokozódik, hisz minden egyes körben kiesik egy szörny. Vajon sikerül a kedvencednek győzedelmeskednie? Vagy bajnokod idő elött kiesik a játszmából és így a tétjeidnek is bottal ütheted a nyomát? Tedd próbára magad és bajnokod és minden kiderül!

Atilla vagy Aetius?
 

Típus:

Kártyajáték
Társasjáték

Játékosok száma:

2 - 2

Játékidő:

45 perc

Kiadó:

Integrál

Ajánlott korosztály:

9+

Magyar verzió ára:

3500 Ft most akciósan: 2700 Ft Raktárról!Raktáron

Magyar szabály az interneten


db

Vissza a játéklistához


Történelmi előzmények: Atilla lovasokat küld a világ minden tája felé, hogy szövetségeseit táborába szólítsa. Amikor a seregek indulásra készen állnak, Kászon kürtjével messze búgó hangon indulót fúj. A hun seregek a Tisza-Maros vidékéről Galliába indulnak a vizigótok ellen, de a végcél Róma. Nyugat felé haladva Atilla mellé állnak a germán törzsek is.

A Nyugat-Római Birodalom nagy reménységéhez, Aetiushoz csatlakoznak mindazok a népek, amelyek már ittak a római műveltség poharából. Atilla egyetlen méltó ellenfele Aetius, az \"utolsó római\", aki bátorsága mellett jól ismeri a hunok hadi taktikáit. Atilla felállítja seregét. A balszárnyat az osztrogót Valamir vezeti, a középhadat a hunok alkotják, a jobbszárny vezére pedig a gepida Ardarik. Eközben Aetius is felállítja seregét: a balszárnyra a vizigót Teodorikot vezényli, a középhadat az alánok alkotják más segédcsapatokkal együtt, a jobbszárnyra pedig a római légiósokat és lovasokat helyezi.

Vajon Aetius elesik a csatában, vagy legyőzöttként békét kér, és III. Valentinianus császár kénytelen adót fizetni Atillának? Avagy lehet, hogy Atilla, \"az Isten ostora\" futamodik meg a csatában, holott ő még sohasem vesztett ütközetet? Netalán az is megeshet, hogy a kemény küzdelem ellenére sem sikerül térdre kényszeríteniük egymást? Vajon a turul és a sas összecsapásából ki kerül ki győztesen? Nos, hogy mi lesz a katalauni csata végkimenetele, az a bátorságodon, leleményességeden és a hadiszerencsén múlik!

Az \"Atilla vagy Aetius\" egy kártya alapú stratégiai társasjáték, amely híres katalauni csatát dolgozza fel. A játékot 2 személy játszhatja, de megegyezéssel akár csapatjátékban is játszható, és így két szövetség küzdhet egymással. A játékhoz nincs szükség előzetesen megszerzett ismeretekre, viszont bemutatja a népvándorlások korát, népeit, harci taktikáit. A játékidő a játékmódtól függően 40-120 perc lehet. A kártyajátékot 9 éves kortól ajánljuk.

Forrás: Játéklap


A Atilla vagy Aetius? vásárlói a következő játékokat választották még:

Bohnanza - Babszüret

Bohnanza - Babszüret

Carcassonne új kiadás

Carcassonne új kiadás
(48125)

Puerto Rico

Puerto Rico

Aranyásók - Szabotőr

Aranyásók - Szabotőr
Saboteur

Schottentottten

Schottentottten
Schotten-Totten

Set

Set
A felismerés családi játéka

EladLak!

EladLak!
For Sale

Tobago

Tobago

Tichu pocket box

Tichu pocket box

Nyolc perces birodalom

Nyolc perces birodalom
Eight minute empire

Fedőnevek

Fedőnevek
Codenames

Carcassonne Amazonas (48261)

Carcassonne Amazonas (48261)
Carcassonne Amazonas

www.compaya.hu - A tárhelyet a WSB.HU tárhelyszolgáltató biztosítja.

Compaya Bt. 2005. - Minden jog fenntartva ©

BOLT

A bolt adataihoz kattintson ide

Belépés

Név:
Jelszó:
Új regisztráció
Jelszóemlékeztető

Kategória választó

Társasjáték

Kártyajátékok

Kirakójátékok

Készségfejlesztő játékok

Smart Games fejlesztők

Gyerekjátékok

Kiegészítők és egyebek

Gyorslinkek

Játékok magyar leírással

Keresés

Akciós játékok

Újdonságok

Heti újdonságok

Raktáron lévő termékek

Raktáron lévő társasjátékok

Raktáron lévő kártyajátékok

Raktáron lévő puzzlek

Friss raktárkészlet

Szállítás alatt

Virágoskert


Királyi áru!